MIESTO: Bratislava, SK
KLIENT: ESET, s.r.o.
ROK: 2007-2016
STAV: realizácia
AUTORI: Ing. arch. Tomáš Dupkala, Ing. arch. Štefan Petras, Ing. arch. Matúš Repka, Ing. arch. Pavol Ružbarský, ing. arch. Barbora Luptáková
FOTO: Peter Vološčuk

Nosným motívom navrhovaného interiéru je vytvorenie pravouhlého rastra, ktorý je v exponovaných miestach akcentovaný zakrivením vo všetkých osiach. Týmto spôsobom je zvýraznený hlavný vstup do administratívnych priestorov a víruslab. Priestor vstupu je ohraničený zakriveným rastrom podhľadu vytvoreného pomocou fólie Barrisol, ktorý prechádza cez zadnú stenu zápultia k podlahe. Recepčný pult predsadený do priestoru podlieha tomu istému konceptu. Fólia je podsvietená, cez deň svetlo pod fóliou zvýrazňuje farbu podhľadu, v noci podhľad pôsobí ako veľkoplošné svietidlo sfarbujúce interiér na zeleno. Kancelárske priestory sú navrhnuté v jednoduchom koncepte, dominuje tu biela, siva a paravány stolov vo farbe jadra. Jadro viditeľné z každého uhla tvorí dominantu priestorov, v každom bloku má inú farbu s veľkoplošnou grafikou ktoré napomáhajú orientácii. Súčasťou pracovného prostredia sú relaxačné priestory, ktoré rozširujú činnosti zamestnancov vo firme o voľnočasové aktivity podporujúce budovanie tímu a povedomia značky.

MIESTO: Bratislava, SK
KLIENT: PM Nový Háj, s.r.o.
ROK: 2012-2014
STAV: zrealizované
AUTORI: Ing. arch. Tomáš Dupkala, Ing. arch. Štefan Petras, Ing. arch. Matúš Repka, Ing. arch. Pavol Ružbarský, Ing. arch. Barbora Luptáková
FOTO: Matej Ďurnek

Základným motívom reštaurácie PIZZA MIZZA je kontakt zákazníka s jedlom počas celej jeho prípravy. Práve preto je kuchyňa dominantným prvkom riešenia interiéru. Farebné a materiálové riešenia vychádza z troch zón, na ktoré je reštaurácie rozdelená. Reštauračnej časti dominuje prírodné drevo, doplnené korporátnou oranžovou farbou s bielymi a čiernymi doplnkami. Pokojnejšia časť určená na posedenie s vínom alebo kávou sa vyznačuje odtieňmi sivej – betónu a antracitu . Kuchynská časť pôsobí čisto, až sterilne, je celá biela doplnená hliníkom. Aj napriek rôznym materiálom pôsobí interiér celistvo a jednoznačne.

MIESTO: Žilina, SK
KLIENT: súkromný investor
ROK: 2010-2011
STAV: zrealizované
AUTORI: Ing. arch. Tomáš Dupkala, Ing. arch. Štefan Petras, Ing. arch. Matúš Repka, Ing. arch. Pavol Ružbarský

Obchodná jednotka LINK sa nachádza na prízemí obchodného centra AUPARK v Žiline. Celá jednotka je tvorená predajnou plochou, po obvode je umiestnený výstavný presklený raster políc zarezaný do uzavretých častí nábytku s úložnými priestormi. Z tohto obvodového prvku vychádza predajný pult. V strede je umiestnený presklený prezentačný stôl. Celkovo je interiér farebne riešený v jednoduchom čiernobielom koncepte.

MIESTO: Bratislava, SK
KLIENT: súkromný investor
ROK: 2015-2016
STAV: zrealizované
AUTORI: Ing. arch. Barbora Luptáková, Ing. arch. Tomáš Dupkala, Ing. arch. Štefan Petras, Ing. arch. Matúš Repka, Ing. arch. Pavol Ružbarský
FOTO: Matej Ďurnek

Zadaním bolo navrhnutie malej kaviarničky v srdci obchodného centra. Požiadavky investora boli dodržanie dispozície a vytvorenie útulnej domáckej atmosféry v škandinávskom štýle, niečo čo na prvý pohľad zaujme okoloidúceho človeka. Priestor je vďaka veľkým preskleniam dokonale odvnímateľný zvonku. Bol použitý minimálny počet základných materiálov a farieb, ktoré sú kladené horizontálne. Drevená dubová podlaha, ktorá prechádza do dreveného obkladu stien a barového pultu, biele steny s jemným rastrom tapety a antracitový strop. Tento základný koncept je doplnený o rôzne typy sedenia a doplnkov.

MIESTO: Bratislava, SK
KLIENT: –
ROK: 2011
STAV: súťaž
AUTORI: Ing. arch. Tomáš Dupkala, Ing. arch. Štefan Petras, Ing. arch. Matúš Repka, Ing. arch. Pavol Ružbarský

Súťaž na interiér hotela Lindner v Bratislave.