MIESTO: Bratislava, SK
KLIENT: ESET, s.r.o.
ROK: 2007-2016
STAV: realizácia
AUTORI: Ing. arch. Tomáš Dupkala, Ing. arch. Štefan Petras, Ing. arch. Matúš Repka, Ing. arch. Pavol Ružbarský, ing. arch. Barbora Luptáková
FOTO: Peter Vološčuk

Nosným motívom navrhovaného interiéru je vytvorenie pravouhlého rastra, ktorý je v exponovaných miestach akcentovaný zakrivením vo všetkých osiach. Týmto spôsobom je zvýraznený hlavný vstup do administratívnych priestorov a víruslab. Priestor vstupu je ohraničený zakriveným rastrom podhľadu vytvoreného pomocou fólie Barrisol, ktorý prechádza cez zadnú stenu zápultia k podlahe. Recepčný pult predsadený do priestoru podlieha tomu istému konceptu. Fólia je podsvietená, cez deň svetlo pod fóliou zvýrazňuje farbu podhľadu, v noci podhľad pôsobí ako veľkoplošné svietidlo sfarbujúce interiér na zeleno. Kancelárske priestory sú navrhnuté v jednoduchom koncepte, dominuje tu biela, siva a paravány stolov vo farbe jadra. Jadro viditeľné z každého uhla tvorí dominantu priestorov, v každom bloku má inú farbu s veľkoplošnou grafikou ktoré napomáhajú orientácii. Súčasťou pracovného prostredia sú relaxačné priestory, ktoré rozširujú činnosti zamestnancov vo firme o voľnočasové aktivity podporujúce budovanie tímu a povedomia značky.